Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 229 1091

Email

Küldj üzenetet!

info@minosegibutorok.hu

Pályázat

Konyhai trendek

A konyha a családi élet központja, az a hely, ahol fontos, hogy mindenki komfortosan és otthonosan érezze magát. A konyha elmondja, hogy ki vagy, milyen stílust képviselsz, és hogyan gondolkozol a világ dolgairól. Épp ezért nagyon fontos, hogy épp olyan legyen, ami hozzád passzol. A nyár a lakásfelújítások korszaka, így bár az év fele eltelt már, cikkünk még mindig aktuális lehet azok számára, akik nem tudják, hogy rendezzék be konyhájukat. Ha Te is ettől a problémától szenvedsz, ugyanakkor trendi konyhát szeretnél, akkor tarts velünk!cute-family-have-fun-kitchen (1).jpg (3.05 MB)

Trendi színek

 

Az első és legfontosabb lépés a konyha színvilágának a kiválasztása. Idén szerencséje van a lakásfelújítóknak, ugyanis több trendszín is van, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. 

A minimalista stílus hívei válaszhatják a matt fekete színt. Sokan megrettennek tőle, mivel komornak gondolják, de a valóságban sokkal inkább elegáns hatású- na persze akkor, ha ehhez színben passzoló bútorokat választasz.Ha natúr színekkel kombinálod, egyszerre lesz letisztult, de kifinomult az összhatás. 

Egyedülálló hölgyeknek inkább a matt cukorkaszíneket ajánlanánk: most minden megy, ami menta, babarózsaszín, vagy vízkék. Ha túlzásnak tűnik, és nem akarsz belefulladni a cukorkafelhőbe, akkor társítsd monokróm színvilággal- így egyszerre lesz csajos, de modern is.

Agglegénylakásba pedig jöhet a matrózkék. Fehér színnel kombinálva nagyon divatos, de egy-egy meleg barna árnyalattal párosítva sem rossz választás. 

279236765_5196928000342392_6390922756599828426_n.jpg (305 KB)

Milyen felületet válassz?

 

A munkalapok szempontjából a kvarc a legnépszerűbb. Ezek a természetes kövek gyönyörűen kiegészítik a konyhát, főleg akkor divatos, ha a széle is egyenes, nem lekerekített. A kvarcot követi a márvány, mely szintén trendi. Mehet pultra, falra vagy épp padlóra. A beton sem rossz választás, de ha ezt túl erősnek érzed a konyhába, akkor inkább egyedi, falfelületre kenhető betont válassz. Izgalmas, de mégsem túl rideg.

Hódítanak a fafelületek is: minél egyedibb, annál jobb! Lehet festett, lakkozott, olajos, vagy natúr, a lényeg, hogy különleges legyen. Falra vagy bútorlapként kiváló. 

 

Még mindig a vintage

 

Jó pár éve kezdődött a vintage őrület, amely azóta is tart. Ha Te is kedveled a régies stílusú használati tárgyakat, akkor válassz egy bútort ebben a stílusban! Bár a régi időket idézi, örökéletűek, így ha később konyhád megváltoztatása mellett döntesz, akkor sem kell lecserélned a komplett berendezést. Emellett egy-egy régi asztal vagy konyhaszekrény visszarepít gyermekkorodba, így garantáltan otthonosan fogod érezni magad. 274727749_5036562549712272_1867737119711653388_n.jpg (410 KB)Mindenek előtt: a fenntarthatóság

 

Az idei évben nagyon aktuális téma a környezetvédelem, a környezettudatosság, épp ezért alakítsd ki konyhádat is ebben a szellemben! Egyre több gyártó vállalja be, hogy újrahasznosított alapanyagokat használ bútorai elkészítéséhez, így két legyet ütsz egy csapásra: nem csak mutatós, de környezetbarát is! Ezen kívül hódítanak a növények, így egy nagyobb konyha esetén egy élőfal elkészítésével szintén nagyon trendi lehetsz.337535069_1136849184380001_4847228624127903277_n.jpg (627 KB)

 

 

Dugd el a…

Gépeket és a fogantyúkat! Idén azzal lehetsz a legstílusosabb, ha olyan bútorokat választasz konyhádba, melyek nem rendelkeznek fogantyúkkal és akasztókkal. Most biztosan az jutott eszedbe: “Jó,jó, de akkor hogyan fogom kinyitni?”. Szerencsére a legtöbb tervező gondolt erre, így speciális megoldásokkal, mint például a fiókon lévő bemélyedéssel tette praktikussá ezeket az elemeket. 

A fogantyúkon kívül búcsút inthetünk még az elől lévő háztartási gépeknek is. A hűtő, mikrohullámú sütő, vagy a fakanalak a szekrény mélyén is jól érzik magukat, ahol bármikor könnyedén elérhetjük őket- de közben nem rontják az összképet. Az eredmény: rendezett és átlátható konyha!

 

Mi várható az elkövetkező években?

 

A klímaváltozás miatt a fenntarthatóság valószínűleg még inkább előtérbe fog kerülni, egyre többen fogják környezettudatosan szemlélni konyhájuk helyzetét. 

Kérjen ajánlatot online, most!