Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 229 1091

Email

Küldj üzenetet!

info@minosegibutorok.hu

Pályázat

Az én konyhám, az én szabályaim!

Boldog kikapcsolódás a konyhában! Bohém konyha ma! Így élük, ez a mi világunk!

337676957_621538643122827_9004443912401157118_n.jpg (223 KB)

A BOHO stílus 1990-től indult el, megkérdőjelezte az elfogadott trendeket, valami újat, valami egyedit keresett. A BOHO stílusnak nincsenek merev keretei és szabályai, értékeli a nyitottságot, az eredetiséget, az erős színeket, minták és anyagok keveredését.

 A belső térnek történeteket kell mesélnie a családról, az otthonról, a lelkünkről, meg kell nyugtatnia az érzékeket, olyan legyen, mint egy mesebeli házikó, amelyet nem akarunk elhagyni.

A BOHO szembeszáll a minimalizmussal, vagy a fényűző csillogással. Egyszerűen könnyű, tágas, hangulatos és kényelmes.

A BOHO stílushoz a legfontosabb kulcs, hogy a rendezés a Tied. Kifejező színek, textúrák sokasága, minden egyedi és a Te életérzésedet mutatja.

A bútorok meghatározzák a stílust és teljesen egyediek. Ilyet máshol nem talál. Ezért érdemes a konyhabútort egyedileg készíttetni egy megfelelő asztalos csapattal, akik meg tudják valósítani elképzelésünket.

d.png (1.83 MB)

A stílus bohém jellemzőit a választás szabadsága adja anélkül, hogy túl sok szabálynak meg akarnánk felelni. A romantikus elemek úgy keverednek benne, hogy örömteli, hangulatot biztosítanak a helyiségnek.  

Ebben a stílusban a jól elrendezett tér fontossága, hogy öröm lesz a családdal, barátokkal, ismerősökkel együtt töltött idő. A helynek jó hangulatot kell sugallani, invitálni és megnyugtatnia az érzékeket. A bohó stílusú konyha azoknak való, akik értékelik a szabadság érzését, szeretik magukat körül venni színekkel, családi ajándéktárgyakkal vagy nyaralásokról hozott kincsekkel.

Kérjen ajánlatot online, most!